17 oktober 2018 |
0
0
NOV 09 NOV 17
Wanneer:
20:15
Wie:
Toneelvereniging Ernst & Luim
Wat:
toneelstuk 'Branden'
Waar:
De Steeg in Haarsteeg

Kaartverkoop Ernst & Luim van start

De Haarsteegse toneelvereniging Ernst & Luim heeft dit jaar gekozen voor een heftig, maar prachtig stuk.

BRANDEN is een aangrijpend verhaal dat gaat over de verwoestende kracht van oorlog en haat. In dit stuk zijn geschiedenis en persoonlijke biografie op knappe wijze met elkaar verbonden. Het toont  de oorlog als een zinloze keten van wraak en vergelding. Na hun moeders dood gaan haar zoon en dochter op zoek naar hun dood gewaande vader en broer. De reis voert hen naar een land in oorlog, in het Midden-Oosten. Heden en verleden lopen door elkaar heen. Langzaam maar zeker wordt voor hen allemaal een meedogenloze waarheid onthuld. De regie van het stuk is in handen van Anneke Schröder.

Dorpscafé De Steeg

De speeldata zijn: 9, 10, 13, 16 en 17 november, aanvang 20.15 uur. Op 11 en 18 november begint de toneelvoorstelling om 14.00 uur. Plaats van handeling is dorpscafé De Steeg te Haarsteeg. De kaartverkoop start op 18 donderdag oktober om 19.00 uur in De Steeg. Je kunt ook telefonisch kaarten bestellen via: 06-13105476. Een kaartje kost € 12,50.

17-10-2018 © afb. Ernst en Luim

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee