29 oktober 2018 |
0
0
NOV 04
Wanneer:
15:00
Wie:
Vlijmens Mannenkoor
Wat:
jubileumconcert
Waar:
kerk St. Jan Geboorte in Vlijmen

Jubileumconcert Vlijmens Mannenkoor

Het Vlijmens Mannenkoor is opgericht in 1923 en bestaat dit jaar dus 95 jaar. Dit wordt gevierd met een groots jubileumconcert op zondagmiddag 4 november in de kerk St. Jan Geboorte in Vlijmen.

Voor deze gelegenheid werkt het koor samen met het Jan van Lee Mannenkoor uit Mariaheide. Als soliste zal sopraan Kathelijn van Dongen haar medewerking verlenen. Het geheel wordt ondersteund door Maarten van den Hoven als pianist. De algehele leiding is in handen van Carla Bons.

 

Gedurende al de jaren van haar bestaan heeft het Vlijmens Mannenkoor met grote regelmaat concerten in Vlijmen en daarbuiten verzorgd. Bekende en minder bekende klassieke werken van grote componisten zijn in de loop der jaren uitgevoerd. Op het programma van het komende concert staan nummers van klassieke koorcomponisten als Dvorak, Bortniansky en Gounod, maar ook meer recente (musical) nummers als ‘Climb every mountain’ van Rodgers en Hammstein. Daarnaast worden ook enkele fraaie werken van de lievelingscomponist van het koor, Giuseppe Verdi, vertolkt. Het concert begint om 15.00 uur en de kerk is open vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis!

29-10-2018 © tekst en foto’s Vlijmens Mannenkoor

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee