Inspirerende (gratis) workshop voor kinderen

Kunstcarrousel of Kinderbubbel, het is allemaal Pieck. Een nieuwe naam op een nieuwe plek voor de voormalige Aleph. Maar gelukkig, naast al dat nieuws zijn er ook zaken die blijven. Zoals de maandelijkse kinderbubbel die het Pieck organiseert. Elke 2e vrijdag van de maand is er een inspirerende (gratis) workshop voor kinderen. Meedoen is bij uitstek de manier om kennis te maken met allerlei verschillende disciplines en zo te ontdekken wat je leuk vindt. Deze maand bestaat de Kinderbubbel uit een workshop Tai Chi gegeven door Edwin van der Laan. Door Tai Chi verbeter je je lichaamshouding, evenwicht en coördinatie, versterk je je spieren en vergroot je je flexibiliteit. Je leert ontspannen te bewegen èn je krijgt er energie van. Genoeg redenen om mee te doen dus. En er is nog meer deze maand: In het laatste blok Kunstcarrousel ga je aan de slag met illustreren. Onder leiding van Saskia van Oversteeg maak je je eigen boekje waarin tegenstellingen je inspiratie zijn; yin en yang, groot en klein, nat en droog, recht en scheef, en jij weet er vast nog veel meer! Kijk voor data en aanvangstijden op www.hetpieck.nl . Je kunt je via de website aanmelden voor de activiteit, maar bellen kan natuurlijk ook: 0416-320500 Graag tot ziens bij Het Pieck!

31-10-2018 © tekst en afb. de Aleph

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee