02 oktober 2018 |
0
0

Hoe maken we omslag op energiegebied?

Er moet nodig iets gebeuren aan de Co2-uitstoot, ook in het Heusdense. In het kader van De Dag van de Duurzaamheid houdt Energiek Heusden in samenwerking met de gemeente Heusden op 12 oktober in de Voorste Venne een thema-avond over Energietransitie, Duurzaamheid en Van gas los.

Een prikkelende presentatie op deze thema-avond over de noodzaak van duurzaamheid kun je verwachten van de nationale energiecommissaris Ruud Koornstra. Wethouder Mart van der Poel zal spreken over de ambities van de gemeente Heusden, voorzitter Frie van Hulten van Energiek Heusden over wat de coöperatie voor jou kan betekenen en de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk zorgt voor een humoristische afsluiting. Nieuwsgierigen naar het effect van de gerenoveerde Voorste Venne kunnen inschrijven voor een rondleiding door het gebouw, met uitleg over de energiemaatregelen.

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt krijg je informatie krijgen over de doelstellingen en werkzaamheden van onder andere energiecoöperatie Energiek Heusden en gemeente Heusden, over onderwerpen als: reductie, Zon op Heusden en Zon op Eigen Dak.

Entree is gratis. Aanmelden voor de thema-avond, eventueel met rondleiding is mogelijk via: www.energiekheusden.nl.

Programma:

18.30 – 19.30 uur  Inloop, informatiemarkt en rondleiding

19.30 – 21.30 uur Presentaties

21.30 – 22.30 uur Drankje en informatiemarkt

Wilt je meer weten over wat Energiek Heusden allemaal doet, bijvoorbeeld over: Zon op eigen dak, Zon op andermans dak, Switchservice, Energiescan, de ontwikkelingen en innovaties in de energiewereld, klik dan op de banner (advertentie) die op www.halloheusden.nl staat, want dan gaat er een (energie)wereld voor je open.

2-10-2018 © tekst Energiek Heusden, cartoon Bob Leenders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee