NOV 28
Wanneer:
10:30
Wie:
Bibliotheek Heusden
Wat:
Uitreiking van Gouden Wikkel
Waar:
Bibliotheek van Oudheusden

Gouden Wikkel verstopt in BoekStartkoffertje

Eind 2018 bestaat BoekStart voor baby’s 10 jaar; dit feestelijke feit wordt het hele jaar door gevierd. Bijna alle Bibliotheken in Nederland werken inmiddels met BoekStart. Ouders van baby’s ontvangen vanuit de gemeente of op het consultatiebureau een brief met een waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om in de Bibliotheek hun kindje gratis lid te maken en het BoekStartkoffertje, een koffertje met daarin 2 leuke babyboekjes, op te halen. 

Voor drie baby’s in Heusden is er vanwege het jubileumjaar een extra verrassing. In drie BoekStartkoffertjes is een zogenaamde Gouden Wikkel verstopt. Met deze Gouden Wikkel kan een BoekStartverrassingspakket worden opgehaald. De uitreiking van dit pakket vind plaats tijdens de maandelijkse Baby ochtend Hallo Baby! Op woensdag 28 november 10.30 uur in de Bibliotheek van Oudheusden.

Een decennium lang is het hoofddoel van BoekStart hetzelfde gebleven: het bevorderen van voorlezen aan jonge kinderen. Plezier in lezen leidt tot een betere taal- en spraakontwikkeling. Het is dus heel belangrijk dat kinderen al heel jong ontdekken hoe leuk boekjes zijn!

De Bibliotheek Heusden biedt met BoekStart een gratis lidmaatschap voor de allerjongsten, het BoekStartkoffertje als cadeau bij inschrijving en een BoekStartcollectie met baby- en peuterboekjes om te lenen. Ook organiseert de Bibliotheek Heusden regelmatig leuke activiteiten voor ouders en jonge kinderen, zo is er iedere laatste woensdag van de maand Hallo Baby! in een van de vestigingen. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekheusden.nl.

30-10-2018 © tekst en afb. bibliotheek Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee