Cheque voor vijftigjarige Zonnebloem Vliedberg

Maandag 1 oktober werden in onze gemeente de eerste cheques uitgereikt aan de winnende clubs/verenigingen in de Rabobank clubkas Campagne. Een van de eerste verenigingen waaraan de cheque werd uitgereikt was een relatief kleine vereniging met een grote sociale doelstelling, de Zonnebloem afdeling Vliedberg.

Chantal Willemse en Cristel van Veggel van Rabobank  ‘s-Hertogenbosch e.o. verrasten tijdens een informele bijeenkomst het bestuur van deze vereniging. Honderd personen brachten hun stem uit op de Zonnebloem. Het bestuur was erg blij met de gift, eens temeer omdat in november het 50 jarig bestaan gevierd gaat worden.

2-10-2018 © foto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee