11 september 2018 |
0
1

Wie was erbij tijdens de Heusdense Havendagen?

Helaas niet mijn persoontje, druk met andere zaken. Twee hele dagen doorgebracht in het theater aan de Parade waar 61 zangers uit 24 landen zich presenteerden aan jury en publiek. Heel ‘s-Hertogenbosch gonst weer van het Internationaal Vocalisten Concours. Een absoluut feestje! Eenmaal de Eerste Ronde bezocht kom je elk jaar terug.

Maar goed, ik was dus niet bij de Havendagen en ik heb dus ook niet met eigen ogen de al dan niet Trumpiaans te noemen belangstelling kunnen ervaren. Dat het een mooi en goed verzorgd evenement was, daarvan getuigen de foto’s van onze fotograaf Ad van Kessel. Enkele verdwaalde schepen en een berg zand in de stadshaven waren gisteren de enige ‘overblijfselen’ van een, mede dankzij het prachtige nazomerweer geslaagd weekend.

11 september 2018 (c), Tekst Annelies van der Sanden, foto’s Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee