14 september 2018 |
0
0

Rotary Club Heusden schenkt cheque aan Prisma

De Rotary Club Heusden heeft de opbrengst van de jaarlijkse Boekenmarkt Heusden 2018 geschonken aan de Stichting Prisma, die zorgt verleent aan mensen met een verstandelijke beperking. Van dat bedrag zal Prisma een duo-fiets aanschaffen, die zal rouleren tussen de vier locaties in de gemeente Heusden.

De duo-fiets kan gebruikt worden door een familielid of mantelzorger om samen met de cliënt een fietstocht te maken. Dit is een fantastische ervaring.

De cheque werd uitgereikt door voormalig Rotary Club voorzitter Arjan Wensink en Boekenmarktcommissie voorzitter Richard Zoet aan mevrouw Francien Wattel van Stichting Prisma tijdens de wekelijkse Rotary clubavond.

14-9-2019 © tekst en foto Rotary Club Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee