12 september 2018 |
0
0

Open Dag creativiteitscentrum De Ark

Zin in een leuke cursus? Schilder, teken, boetseer of werk je met textiel, hout of speksteen of wil je het graag leren? Kom dan naar de Open Dag op zondag 16 september van 10.00 tot 16.00 uur aan het Ambrosiushof 44 te Haarsteeg.

Sinds 1995 organiseert Creativiteitscentrum De Ark creatieve cursussen voor volwassenen. De Ark is gevestigd in Haarsteeg aan het Ambrosiushof. Het is een kleinschalige vereniging met enthousiaste docenten. De cursussen met veel individuele begeleiding zijn voor beginners en meer gevorderden. In een ontspannen sfeer maken de docenten je wegwijs in nieuwe technieken en helpen je graag verder op weg in jouw (nieuwe) hobby.

Het actief beoefenen van kunst in de vrije tijd draagt bij aan het algemene welzijn van mensen, aan creatieve en persoonlijke ontwikkeling en is in groepsverband ook een sociaal gebeuren met gezelligheid onder elkaar.

Cursussen

Op zondag 16 september van 10.00 tot 16.00 uur houdt De Ark een Open Dag met een expositie van werkstukken van de leden en informatie over de cursussen. Je bent van harte uitgenodigd. Ben je verhinderd op de Open Dag en geïnteresseerd in een van de cursussen, loop dan geheel vrijblijvend binnen op:

dinsdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur, Boetseren met klei,

dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur, Textiele werkvormen,

woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur, Tekenen en schilderen, Speksteen bewerken, Hout bewerken

woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur, Schilderen, Speksteen bewerken, Keramische werkvormen

donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur, Keramische werkvormen, Aquarelleren en tekenen,

vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur, Hout bewerken, Speksteen bewerken, Olieverven en tekenen.

De kosten van het lidmaatschap bedragen € 150,- per jaar, te voldoen in twaalf maandelijkse termijnen van € 12,50. Het creativiteitscentrum is gevestigd aan het Ambrosiushof 44, 5254 HD Haarsteeg. Voor meer informatie, zie www.dearkhaarsteeg.nl.

12-9-2018 © tekst De Ark, foto’s Will Reijnders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee