GroenLinks Heusden raapt het vuil op

Vijftien groepen deden vrijdag 21 september in Heusden mee aan de landelijke Keep it Clean Day. GroenLinks was één van hen. Leden van de partij verzamelden zwerfafval aan het begin van de oprit naar de A59  in Drunen en wat was dat veel. Blikjes, plastic flesjes, wieldoppen, pakken frisdrank, platen hout, plastic zakken, doppen, wikkels van chocola etc. etc. In ruim één uur werden vele zakken vol verzameld.

Beschamend eigenlijk dat veel mensen zonder na te denken hun rommel uit het raam van de auto of al fietsend weggooien. Uit onderzoek bleek ooit dat mensen eerder iets dumpen als er toch al iets ligt. Hopelijk blijven de bermen nu lang schoon!

22-9-2019 © tekst en foto GroenLinks Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee