09 september 2018 |
0
0

Feest bij Alzheimer Café Heusden

Op donderdag 27 september viert Alzheimer Café Heusden  de Wereld Alzheimerdag van dit jaar met een feestelijke avond, speciaal voor mensen met dementie, familieleden en mantelzorgers. Zanggroep ‘De Krakende Noten’ uit Vlijmen zal optreden met Nederlandse liedjes en meezingers.

Voor deze feestavond bent u welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Om 19.30 uur gaat het café open, het programma start om 20.00  en eindigt 21.30 uur. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Voor informatie: Sjef van Herpt tel. 06-37614842, alzheimercafeheusden@gmail.com of https://www.facebook.com/ahcheusden.

Andere activiteiten

In de gemeente Heusden worden rond Wereld Alzheimerdag een hele maand lang allerlei activiteiten rond het thema dementie georganiseerd.

Cultuurtoren Honsoirde heeft op vier achtereenvolgende zondagen vanaf 16 september onder de noemer ‘Onvergetelijke klanken en kleuren’ een tentoonstelling, optredens en verhalen in Abdij Mariënkroon te Nieuwkuijk (www.honsoirde.nl).

Dementie Vriendelijke Gemeente Heusden organiseert met andere partijen onder andere een lezing van Heleen van Royen op 24 september in de Bibliotheek Vlijmen (www.bibliotheekheusden.nl).

Ook staan er een koffie-inloop, een creatieve workshop, wandelen, gym en nordic walking op het programma. Informatie en aanmelden bij infoheusden@contourdetwern.nl.

9-9-2018 © tekst Alzheimer Café Heusden, foto’s Honsoirde

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee