22 september 2018 |
0
1

Eerste hondenspeeltuin ligt in Vlijmen

Met hulp van ‘Kern met Pit’ en diverse sponsoren is het hondenliefhebbers gelukt om aan de Burgemeester Zwaansweg in Vlijmen een leuke en uitdagende speeltuin neer te zetten. De eerste hondenspeeltuin in onze gemeente is daarmee een feit. Tijdens Burendag, ging de speeltuin officieel open. Een mooi resultaat voor het harde werken van de buurtgenoten die zich hiervoor hebben ingezet.

Om het onderlinge contact in de buurt te stimuleren sponsort het Oranjefonds een bankje. Wethouder Mart van der Poel mocht dit bankje zaterdag 22 september tijdens Nationale Burendag plaatsen. “Wij zijn trots op deze doeners met een droom die ze zelf hebben waargemaakt”.

22-9-2018 © foto’s Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee