06 augustus 2018 |
0
0

Vioolschool Fiedelino treedt op in Efteling

Op vrijdag 17 augustus zijn de leerlingen van vioolschool Fiedelino uit Drunen te gast in de Efteling. Ze treden om 17.00 en 18.00 uur op in de kiosk bij Het Witte Paard.

Het orkest bestaat uit 20 violisten in de leeftijd van 6 tot 17 jaar en twee cellistes. Gespeeld worden muziekjes van de Efteling-attracties, zoals Carnaval Festival, het Menuett, Jungle, Fata Morgana (hierbij zullen ook buikdanseressen aanwezig zijn), Villa Volta, de Danse Macabre (met heksendans), vier nummers uit de Droomvlucht (met dansende elfjes), de Vliegende Hollander, Joris en de Draak en de muziek van Raveleijn. De arrangementen zijn door viooldocent Leontien Akkerman 20 jaar geleden speciaal voor Fiedelino gemaakt.

De violisten boffen, want op vrijdag 17 augustus is de Efteling tot 23.00 uur open vanwege het Negen Pleinen Festival. De week voor het optreden was er een ‘vioolkampje’ waarin veel gemusiceerd is, waarin gewerkt werd aan muziektheorie voor de theorie-examens en natuurlijk ook andere gezellige dingen gedaan zijn.

Komend seizoen wil Leontien Akkerman bij voldoende belangstelling een kleutergroep starten met kinderen van rond de 5 en 6 jaar.

 

6-8-2018 © tekst en foto’s Fiedelino

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee