30 augustus 2018 |
0
0

Op zoek naar uitbreiding redactieteam

Halloheusden.nl is op zoek naar uitbreiding van het redactieteam. Ben jij de persoon die op dit moment op zoek is naar vrijwilligerswerk met inhoud en dynamiek? Heb je ambities om ‘een razende reporter’ te worden en je ervaringen en indrukken in woord en/of beeld te vertalen?

Liggen je ambities op het vlak van kunst en cultuur, human-interest, sport of politiek, dan is Heusden groot genoeg om ‘carrière’ te maken. Vrijwilligerswerk op locatie en niveau staat ook goed op je cv! Meer info? Stuur een mailtje naar redactie@halloheusden.nl en wij laten snel iets van ons horen!

30-8-2018 tekst van de redactie, afb. Pixabay

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee