23 augustus 2018 |
0
0

Muur van glas

Glastuinbouw en woongenot, het blijkt keer op keer een lastige combinatie volgens het BD van 23 augustus. Dat blijkt maar weer eens bij de plannen voor modernisering van een bedrijfsgebouw en kassencomplex aan de Mommersteeg/Tuinbouwweg op de grens van Haarsteeg-Vlijmen.

Het bedrijf Tiso BV wil daar uitbreiden met enkele hectare en die uitbreiding komt volgens bewoners van de Marijnenlaan te dicht bij hun huizen. Zij voelen zich overvallen door het plan en vrezen voor een ‘muur van glas’ op minder dan 50 meter van hun huizen. Het is volgens hen ook in tegenspraak met de afspraken die ruim 25 jaar geleden gemaakt zijn.

23-8-2018 © cartoon Bob Leenders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee