07 augustus 2018 |
0
0

Na-inschrijven en helpende handjes bij JVW

Een zomervakantie kan natuurlijk niet zomaar voorbijgaan zonder onze fantastische JeugdVakantieWerk- week als knallende afsluiter! Dit jaar is die JVW-week van zondag 12 augustus tot en met vrijdag 17 augustus.

We hebben weer vele leuke en spannende activiteiten voor jullie voorbereid. Zijn jullie bijvoorbeeld al gerekruteerd voor de geheel nieuwe Missies: the Small-, en Great Escape? Of doen jullie mee met de al bekendere onderdelen?
De inschrijvingen zijn al voldaan, maar willen jij je broertje/zusje, klasgenootjes en/of vriendjes nog meedoen? Na-inschrijven kan ook nu nog!
Helpende handen kunnen we ook altijd gebruiken dus ouders, grootouders, grote broers en zussen of andere enthousiaste helpers zijn van harte welkom om er een geslaagde week van te maken. Zien we jullie zondag 12 augustus op het veldje aan de Badweg in Vlijmen?
we beginnen hier met de JVW Zomerspelen

7-8-2018 © tekst en foto’s JVW Vliedberg-Nieuwkuijk

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee