Herinneringen aan ‘Het Plein Spreekt!’

Zondag 26 augustus vond de afsluitende bijeenkomst van het evenement ‘Het Plein Spreekt!’’ plaats in brasserie De Guldenberg in Helvoirt. Het merendeel van de vrijwilligers had gehoor gegeven aan de uitnodiging van het bestuur Stichting Evenementen Vlijmen om deze middag aanwezig te zijn. Onder het genot van een hapje en een drankje werden herinneringen opgehaald aan de goede tijden van voorbereidingen, repetities én bovenal de uitvoeringen op 15, 16 en 17 juni van dit jaar.

Met veel plezier werd teruggekeken op een waar spektakel. Dat alles is de gemeente Heusden ook niet ontgaan. Daarom was dan ook de burgemeester deze middag aanwezig. Hij nam het woord en bedankte de aanwezigen voor het prachtige spektakel van Vlijmen dorp: Het Plein spreekt!  Compleet verrast ontving de voorzitter van de stichting uit handen van de ad interim burgemeester Roel Augusteijn de oorkonde van ‘Doener van de maand’. Deze oorkonde is bedoeld voor het gehele bestuur van de stichting Evenementen Vlijmen dat in korte tijd dit mooie evenement, waar nog lang over wordt gesproken, gestalte heeft gegeven. In zijn korte toespraak benadrukte de burgemeester dat de gemeente dit soort initiatieven zéér waardeert en graag stimuleert. Hij sprak de hoop uit dat ook in de nabije toekomst dit spektakel een vervolg zal krijgen. Houd de media goed in de gaten. Stichting Evenementen Vlijmen denkt na over een nieuw evenement.

29-8-2018 © tekst en foto  Stichting Evenementen Vlijmen

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee