20 augustus 2018 |
0
0

Derde Retrotoertocht WielerWereld Vlijmen

Stichting WielerWereld Vlijmen organiseert op zondag 2 september, voor het 3e jaar op rij, wederom een unieke RetroToerTocht. De afstand bedraagt ongeveer 70 kilometer, en voert door de kleine kernen van de Langstraat, over de dijken langs de Bergse Maas en het Zuiderkanaal, maar ook door en langs de beboste gebieden van de Loonse en Drunense Duinen.

Start en finish liggen bij restaurant De Kluis, Plein 7, in Vlijmen, (Tel. 013-5185513). Halverwege is een (lunch)pauze gepland bij eetcafé ’t Maoske in De Moer. De start is om 10.00 uur.

De kosten voor deelname zijn 5 Euro, hierbij is een consumptie inbegrepen.

Van deelnemers wordt verwacht dat ze zich houden aan de voorwaarden zoals die aan fiets en outfit worden gesteld. Zo moeten de fietsen ouder dan dertig jaar zijn. Daarop zijn geen klikpedalen en moderne stuurversnelling toegestaan. De fiets moet technisch in goede staat zijn met remkabels liefst los langs het stuur. Een valhelm is verplicht, zogeheten worsthelmen zijn toegestaan.

De retrotoertochtfietsers verzamelen zich vanaf 09:15 uur bij restaurant De Kluis in Vlijmen (Op het Plein is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar), vanwaar om 10:00 uur vertrokken wordt. Gereden wordt in gesloten formatie met een maximale snelheid van circa 25 kilometer. De toerkaravaan zal begeleid worden door een volgwagen, voor eventuele pech of (medische)verzorging. De finish wordt rond 13.30 uur verwacht bij restaurant De Kluis in Vlijmen.

Deelnemers kunnen zich per mail aanmelden bij adboelen@home.nl

Voor meer informatie zie: www.wielerwereldvlijmen.nl

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee