Weggooien? Mooi niet, bij het Repair Café

Het Repair Café in de gemeente Heusden zorgt onder andere voor vermindering van de CO2-uitstoot. Daarnaast heeft het café veel klanten die tevreden naar huis gaan. Dus ook tevreden reparateurs. Op woensdag 29 augustus is er weer een Repair Café.

Moet een broek korter of een naadje in uw jurk genaaid?  Doet uw koffiezetapparaat het niet meer? Je kunt tussen 19.00 tot 21.00 uur weer terecht in buurthuis de Stulp, Admiraalsweg 100 in Drunen.

Twintig handige, vrijwillige reparateurs op het gebied van kleding, elektrische apparaten, fietsen, houten speelgoed, klein meubilair, elektronica, etc. zitten voor je klaar. De reparatie is gratis, maar een kleine financiële bijdrage wordt op prijs gesteld.  Iedereen is van harte welkom.

 

15-4-2018 © tekst en foto Repair Café Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee