01 juli 2018 |
0
0

Slotakkoord bij Muze van de Gouverneur

Vanwege een aanhoudend slechte gezondheid leggen Ron en Tak van der Most uit Heusden half juli hun taken neer bij de Muze van de Gouverneur. “Het lichaam is uitgeput en de geest geknakt”, schrijft Ron van der Most, die dit voorjaar nog werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

De Stichting Muze van de Gouverneur organiseert culturele evenementen in de vesting Heusden.
Tak van der Most geeft aan dat het pijn doet om te stoppen. “We voelen ons geamputeerd. Het spijt ons ontzettend dat wij niet meer in staat zijn om dat wat we met liefde hebben geschapen, af te maken en het aan anderen te moeten overlaten.”

 

Afscheid
Het paar neemt zaterdag 7 juli afscheid met een speciale voorstelling: Slotakkoord & Ouverture, een concert door drie musici uit één gezin. Edwin Schimscheimer, Carmen Sars en dochter Michèlle Schimscheimer treden samen op in de tuin van Het Gouverneurshuis, bijgestaan door zangeres Mathilde Santing. Het concert begint om 19.30 uur. De toegangsprijs is 10 euro. Vrienden van de Gouverneur hebben gratis toegang. Kaarten reserveren via kaarten@muzevandegouverneur.nl.

1-7-2018 © archieffoto k.o. Marian de Bonth

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee