08 juli 2018 |
0
1

“Nu meedoen is straks meetellen”

Stichting Leergeld heeft als missie om te voorkomen dat kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen sociaal buitengesloten worden. Het motto van Stichting Leergeld is: ‘Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen’. Vrijdag 6 juli overhandigde wethouder Peter van Steen in het gemeentehuis van Vlijmen, namens proWIN KEA, een cheque van € 1000,- aan Stichting Leergeld Heusden. Ook zorgboerderij De Locatie in Vlijmen, die in februari door brand getroffen werd, kreeg een mooie bijdrage van € 1000,- voor herbouw van het jeugdhonk.

ProWIN KEA is een team van consulenten, teamleiders en bedrijfsleidingen dat door heel Nederland via thuisdemonstraties duurzame milieuvriendelijke schoonmaakproducten, wellness-artikelen en huisdierbenodigheden verkoopt. Het bedrijf heeft een traditie om zich in te zetten op sociaal vlak, vooral voor kinderen die opgroeien in relatieve armoede.

Er werd door proWIN International een grootschalige actie opgezet en consulenten werden uitgedaagd. Voor elke 250 verkochte SWEETHEART (hartvormig schoonmaakdoekje), kon er € 1000,- gewonnen worden voor een zelf te bepalen goed doel. Een succesvolle actie en zo kon de kersverse wethouder Peter van Steen twee organisaties verblijden met een zeer welkome donatie. Voor meer informatie, kijk op: www.prowin-kea.nl.

 

8-7-2018 © foto’s Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee