Vol is vol
22 juli 2018 |
0
2

Na een aangenaam verpozen

Heerlijk barbecueweertje. Dat moeten dorpsbewoners hebben gedacht en gelijk hadden ze, want zeker aan de grote vijver tussen Priemsteeg en Mommersteeg is het dan een aangenaam verpozen. Biertje, barbecuevlees op zo’n handige rvs-lade en genieten maar. Wie kan daar nu tegen zijn?
Niemand natuurlijk, zeker als de levensgenieters na afloop hun vuurtje goed doven, en als ze hun eventuele muziek op een acceptabel niveau houden, zodat omwonenden lekker kunnen doorslapen.
En na afloop alles keurig in het gemeentelijke prullenbakje. Heel goed. Maar wat als dat minigevalletje niet alle rommel kan herbergen? Dan doen we de rest netjes in de meegebrachte plastic tassen en zetten die naast de prullenbak. Prima, maar toch. Het is een kwestie van tijd en de inhoud zal her en der verspreid worden over het gras, bijvoorbeeld door honden of katten.
Vandaar een vriendelijk verzoek aan onze levensgenieters: neem uw plastic tassen gevuld mee terug en gooi ze thuis in de vuilniszak. Hartelijk dank.

22-07-2018 (c) tekst en foto Dimph Vos

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee