05 juli 2018 |
0
1

Musical, poëziefestival en wielercafé op HTR

HTR-tv zendt op donderdag 5 juli op ZIGGO-kanaal 42 de musical ‘De Nachtwacht’ van leerkrachten en ouders (Oud Gedaan) van basisschool JongLeren uit. Op vrijdag 6 juli wordt ‘Heusden dichter bij water’, het poëziefestival dat op 23 juni gehouden werd aan de Nieuwkuijkse Wiel uitgezonden en op zaterdag 7 juli Wielercafé Vlijmen. De uitzendingen beginnen om 19.00 uur.

Een vriendengroep, die zichzelf ‘De Nachtwacht’ noemt, waakt over een leegstaand museum zolang het gesloten is. Zij hebben hier hun chillplek van gemaakt en maken er een rommeltje van. De burgemeester van het dorp vindt dit allemaal maar niets en organiseert een loterij om zo op zoek te gaan naar een nieuwe eigenaar, een geluksvogel die het museum weer nieuw leven in mag blazen. Dirk Teur mag zichzelf de “gelukkige” winnaar noemen. Al snel blijkt dat deze Dirk erg onzeker is en totaal niet weet hoe hij een museum moet runnen. Reden voor “De Nachtwacht” om Dirk een handje te helpen bij de heropening van het museum. Tijdens een van hun latere bezoeken aan het museum ontdekken de vrienden echter iets heel bijzonders. Maar wat als de onzekere Dirk hier achter komt? Al vele jaren schrijft en speelt Musicalgroep “Oud Gedaan”, bestaande uit ouders en docenten van Basisschool JongLeren uit Drunen, een musical voor de kinderen van de school, als dank voor hun goede inzet gedurende het schooljaar. Wat voor de musicalgroep begon als een klein toneelstukje op school, is inmiddels uitgegroeid tot een complete en zeer gewaardeerde musical voor jong en oud. Niet alleen de kinderen en ouders van de school, maar ook bezoekers van buiten school genieten van deze voorstellingen. Musicalgroep “Oud Gedaan” maakt, doet en regelt alles zelf.

Heusden dichter bij water

Op vrijdagavond 6 juli vanaf 19.00 uur kunt kijken bij HTR-tv ZIGGO-kanaal 42 naar ‘Heusden dichter bij water’, het poëziefestival dat op 23 juni gehouden werd aan de Nieuwkuijkse Wiel. U kunt ook (digitaal) kijken op www.htrmedia.nl bij tv-uitzending gemist!

 

Wielercafé Vlijmen 2018

HTR-tv zendt zaterdagavond 7 juli vanaf 19.00 uur het Wielercafé Vlijmen 2018 uit. Onder leiding van Henk Mees en Danny Nelissen wordt onder andere een gesprek gehouden met drie moeders: Riet Boom, Elly Stam en Regina van der Heijden, die altijd klaar staan voor hun fietsende zonen. www.wielerwereldvlijmen.nl, herhaling zondagavond vanaf 20.00 uur. Kijk ook op www.htrmedia.nl bij tv-uitzending gemist.

V.l.n.r. Regina vd Heijden, Elly Stam en Riet Boom

5-7-2018

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee