18 juli 2018 |
0
0

Lionsclub Drunen overhandigt cheque voor Pink Ribbon

Op de foto (van links naar rechts): Petra Titulaer-van Hulten (President Lionsclub Drunen – Langstraat) en Nicolette Slot-Roefs (Voorzitter van de Stichting Samen Wandelen Tegen Kanker) met de cheque voor Stichting Pink Ribbon

De Lionsclub Drunen – Langstraat organiseert elk jaar leuke en gezellige pubquizzen om geld op te halen voor goede doelen. De pubquiz van 20 juni 2018 stond wederom in het teken van Pink Ribbon. Stichting Wandelen Tegen Kanker ondersteunt dit goede doel ook middels de organisatie van het Drunens Wandelfestival.  Lionsclub Drunen – Langstraat reikte daarom op woensdag 11 juli een cheque van € 1.250,- uit aan Stichting Samen Wandelen Tegen Kanker wat ten goede komt aan Pink Ribbon. De Lionsclub Drunen – Langstraat zal in het najaar wederom een pubquiz organiseren.

18-7-2018 (c) tekst en foto’s Ad Kraamer Lionsclub Drunen-Langstraat

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee