HTR brengt Heusden Dichter(s) bij Water in beeld

De gemeente Heusden bestaat 700 jaar en dat wordt gevierd. Heusden kent een waterrijke historie, met diverse dijkdoorbraken uit de 17e en 18e eeuw. Dat water heeft veel ellende gebracht, maar onze gemeente ook verrijkt tot een landschappelijk aantrekkelijke verblijfplaats, met veel natuurschoon, zwemwater en recreatieplassen.

Voor halloheusden.nl aanleiding om in het kader van de festiviteiten rondom Heusden700 op een van de eerste zomeravonden, op 23 juni,  een poëziefestival aan de Nieuwkuijkse Wiel te houden met de winnende gedichten van de poëziewedstrijd, optredens van muziekgroepen, diverse koren, dansgroepen en een geweldige slotact van Legs Boelen en Berry Kolmans.

Heb je dit boeiende en zeer druk bezette festival gemist? Geen nood, want in een fraaie reportage van het festival, gemaakt door Adri Eijkemans, kunt u op vrijdagavond 6 juli vanaf 19.00 uur kijken bij HTR-TV ZIGGO kanaal 42. U kunt ook (digitaal) kijken op www.htrmedia.nl bij TV uitzending gemist!                

4-7-2018 © foto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee