10 juli 2018 |
0
4

Plein en omgeving vanuit de ‘cloud’ gezien

Het Plein in Vlijmen-dorp is bijna af. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de bouw van een paviljoen op de kop van het Plein. Het paviljoen zal verfraaid worden met een lichtkunstwerk van kunstenaar Herman Kuijer uit Hilvarenbeek, dat geïntegreerd wordt in de stalen gevelrand van het gebouw. De Led-verlichting verandert steeds van kleur en dat zorgt voor een speciaal effect. Het kunstwerk kost iets meer dan 50.000 euro. In het gebouw is ruimte voor drie ondernemers.

Paul van Baardwijk, fotograaf – beeldbewerker – dronepiloot maakte bij aanvang van de renovatie van het Plein een promofilmpje, waarop het paviljoen uiteraard nog niet staat. Ook deze drone-view van 360graden over de kern Vlijmen en omgeving geeft een mooi beeld uit de ‘cloud’ van onder andere een plein dat na zeer lange tijd en tegen erg hoge kosten gerenoveerd is. Hopelijk maakt hij nog een drone-view als het Plein helemaal af is, na de metamorfose.

https://roundme.com/tour/287213/view/899886/

10-7-2018 (c) foto Marian de Bonth, tekst van de redactie, drone-view Paul van Baardwijk, https://www.studioretouched.nl/

 

 

 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee