Programmeren, striptekenen en Spel&Boek

GameMaker

Wil jij je eigen games maken? Samen Digitaal is een nieuwe activiteit in de Bibliotheek van Oudheusden. Vanaf woensdagmiddag 6 juni kunnen kinderen van 7 tot 17 jaar oud wekelijks kennismaken met de beginselen van het programmeren. We gaan van start met een workshop GameMaker, een online programma waarmee je eenvoudig zelf je eigen games kan vormgeven. Vanaf 6 juni iedere woensdag van 15:00 tot 16:00 uur, deelname is gratis

Striptekenen

Tim Hoekwater uit Heusden is student Mediavormgeving bij Fontys Tilburg en professioneel tekenaar van stripkarakters. Tim gaat samen met de kinderen aan de slag om uitdagende levels samen te stellen en de programmeertaal meer eigen te maken. Ervaring is niet nodig, enkel wat enthousiasme en creativiteit. Deelname is gratis en er zijn laptops beschikbaar via de bibliotheek. Er is plek voor 6 á 8 kinderen, dus wees op tijd.

Spel&Boek

Wekelijks zijn er op woensdagmiddag nog meer activiteiten voor de jeugd. In alle vestigingen is er om 14:00 uur voor de allerkleinste (tot met groep 3) Spel&Boek, er worden verhaaltjes voorgelezen, gezongen en geknutseld.

In Oudheusden begint om 14:00 uur, Samen Lezen, voor de wat oudere kinderen, we oefenen samen met lezen en aansluitend is er een gezellige creatieve activiteit.

1-6-2018 © tekst en afb. bibliotheek Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee