Nationale Buitenspeeldag in Heusden

Op woensdag 13 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen in de eigen buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon samen met diverse organisaties en buurtbewoners één grote speelplek te maken van Nederland. Hiermee willen ze bereiken dat 150.000 kinderen tijdens deze 11e editie onbezorgd kunnen spelen.

Steeds minder kinderen spelen buiten en hier wil ook Stichting de Schroef verandering in brengen. Daarom organiseert zij die dag van 12.30 tot 15.00 uur een gave middag op het schoolplein van basisschool De Vlechter in Vlijmen. De buurtsportcoaches van Stichting de Schroef organiseren sport en spelactiviteiten en er is een springkussen. Iedereen is welkom, groot en klein. Ook als je op een andere school zit. Want buitenspelen is gezond en leuk! Het is wel belangrijk dat je de huisregels van De Vlechter respecteert. Kom jij ook en neem ook je vriendjes mee?

Alle activiteiten van de buitenspeeldag staan in een plattegrond op de website van Jantje Beton, zodat je kan zien welke activiteiten er bij jou in de buurt zijn. Kijk op: www.jantjebeton.nl/buitenspeeldag.

2-6-2018 © tekst Stichting de Schroef, foto’s Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee