Cecilia op weg naar 175ste verjaardag

Vorige keer beloofden wij een overzicht te geven van de activiteiten welke ons te wachten staan in het jubileumjaar van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Haarsteeg. Er wordt door onze organisatoren voortvarend gewerkt aan de opzet van dit grootse evenement. Veel energie werd er gestoken om het project financieel mogelijk te maken. Op dit moment kunnen wij u deelgenoot maken van de geslaagde poging een crowdfundingactie in het leven te roepen. Er staan  enkele groots opgezette evenementen te wachten, zowel muzikaal (concerten) en informatief (tentoonstelling). Ook het ludieke element, waar ons orkest om bekend staat wordt niet vergeten. Het goede nieuws is dat u via de crowdfundingactie een bijdrage kunt leveren aan het welslagen van het totale evenement. Hoe? Dat, en de daar tegenoverstaande beloning vindt u op onderstaande link. Wordt vervolgd.

https://www.voordekunst.nl/projecten/6871-tentoonstelling-175-jaar-haarsteeg

10-06-2018 tekst: Avanderh, foto harmonie St. Cecilia

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee