12 juni 2018 |
0
0

Alzheimer Café Heusden

Donderdag 28 juni 2018: Wat kan de ergotherapeut betekenen bij dementie? 

Wanneer u, uw partner of familielid met dementie in de thuissituatie problemen ondervindt bij handelingen in het dagelijks leven kan de ergotherapeut u ondersteunen door samen te zoeken naar oplossingen. Zodoende kan de kwaliteit van leven worden vergroot. Daaronder valt alles wat voor u of voor mensen met dementie belangrijk is. Zij werken zowel voor de persoon met dementie als hun partners. Dit keer wordt gesproken over EDOMAH (ergotherapie bij dementerende ouderen en hun mantelzorgers aan huis) en wat dat in de thuissituatie kan betekenen. Ergotherapeut Maartje van Kleef van de praktijk Samen Sterk Ergotherapie in Waalwijk is onze gastspreekster.

Om 19:30 uur gaat het café open. Het programma start om 20:00 uur. Om 21:30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22:00 uur. U bent welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Voor informatie: Sjef van Herpt tel. 06-37614842, alzheimercafeheusden@gmail.com.

© 2018 Tekst Alzheimer Café Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee