Theateruitvoeringen en babyslofjes maken

Op zaterdag 26 mei presenteren de Aleph-theatergroepen zich met maar liefst drie prachtige voorstellingen. ZOOLEPH/PLOTSKLAPS om 14.30 uur en SNORRO om 19.30 uur in ’t Rad, Kerkstraat 39 in Elshout (pinnen is in ’t Rad niet mogelijk). Op dinsdag 29 heb je mogelijkheid om bij de Aleph op maat gemaakte babyslofjes te maken. 

’s Middags om 14.30 uur is de dubbelvoorstelling ZOOLEPH/PLOTSKLAPS, waarin de twee kinder-theatergroepen laten zien wat ze dit cursusjaar geleerd hebben en samen met docente Sietske Oosthout gemaakt hebben. Net als eerdere jaren belooft het spannend, verrassend én eigenwijs te worden! Om 19.30 uur ’s avonds is het de beurt aan de jongeren-theatergroep van de Aleph. Sanne, Amber, Julian, Nina, Arwen, Manon, Noesjka en Lisa spelen met veel plezier en temperament SNORRO, een bewerking van het gelijknamige originele stuk van theater Rotterdam. De regie en bewerking is gedaan door Marjolein Mostert, de docente van de jongeren-theatergroep. Kaarten voor zowel de middag als avond voorstelling kosten €5,- en zijn te reserveren via info@de-aleph.nl. Vermeld duidelijk voor welke voorstelling u kaarten wenst te reserveren. Een kopje koffie of thee zit bij de toegangsprijs inbegrepen.

Maak je eigen babyslofjes

Voor alle toekomstige moeders, oma’s, tante’s en handige Hendrikken; dinsdag 29 Mei maak je bij de Aleph op maat gemaakte babyslofjes. Hoe stoer is dat! Gewoon helemaal zelf gemaakt, zoals jij ze mooi vindt. Superleuk om cadeau te geven of te krijgen natuurlijk. Onze docente Lise Brunt, schoenenontwerper én maker, geeft de workshop die zal duren van 13.30 tot 16.30. Ben je niet zo’n ontwerper maar maak je wel graag dingen zelf? Dan kun je werken met voorbeeldpatronen. De babyschoentjes zijn geschikt voor de allerkleinsten tot 18 maanden oud. Er wordt goed gelet op de draagbaarheid en het comfort, zodat de kleine zelf er ook blij mee is. Allerlei kleuren en soorten leer zijn voorradig en het is mogelijk om de schoentjes te versieren en te personaliseren met studs en stiksels. Kosten voor deelname aan de workshop zijn €37,50 inclusief materiaal. Geef je op via info@de-aleph.nl. Graag tot ziens bij de Aleph in Drunen.

15-5-2018 (c) tekst en foto’s de Aleph

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee