Sport-, Play- en Funfestival voor het goede doel

Twee min of meer bekende schatten van ‘meiden/moeders’ uit onze gemeente hebben de afgelopen jaren de schrik van hun leven gehad toen hun zoontje Raff een afschuwelijke, praktisch dodelijke ziekte bleek te hebben. Het lijkt er op dat de nu 2-jarige Raff door het spreekwoordelijke oog van de naald aan het kruipen is. Om onderzoek mogelijk te maken voor deze zeldzame vorm van nierkanker bij kinderen, wordt zaterdag 19 mei, vanaf 13.00 uur bij Sportcentrum De Hoge Heide in Vlijmen een  Sport-, Play- en Funfestival gehouden.

De ouders van Raff, Monique Fitters (jarenlang tennistrainster en speelster bij LTC de Hoge Heide geweest) en Annick Burger (lid van de Hoge Heide) organiseren samen met Sportcentrum de Hoge Heide en LTC de Hoge Heide het Sport-, Play- en Funfestival. Een dag vol van sport, creativiteit, workshops en muziek. Deze dag is voor de hele familie. Kom dus gezellig langs en kom in beweging voor het goede doel!

 

Familietoernooi

Voor de leden LTC de Hoge Heide wordt een familietennistoernooi gehouden, vanaf 13.00 uur. Alle combinaties zijn mogelijk, ouder/kind, vader/moeder, oom/neef, opa/kleinkind , maar ook 2 vrienden met elkaar. Om de organisatie voor dit toernooi goed te laten verlopen is het fijn als je een mail stuurt naar Moniquefitters@gmail.com – wie je bent, mailadres, telefoonnummer, leeftijd , speelsterkte – met wie je speelt.

Tennisclinic, Streetdance Workshops, Mini- bootcamp-workshop, indoor-soccer

Vanaf 13.00 uur vindt er bij de tennisvereniging een Tennisclinic plaats. Onder leiding van ervaren tennistrainers en goede spelers worden er clinics georganiseerd om zo te werken aan de forehand, backhand, volleys en service.

Voor de kinderen is het vanaf 13.00 uur Schminken geblazen! En dan is er nog een Streetdance Workshop van 13.30 en 14.30 uur. Studio Max zal super stoere streetdance dansworkshops verzorgen op dit festival.  Altijd al willen leren dansen? Of kan je dat eigenlijk al heel goed? Het maakt op deze bijzondere dag niet uit. Deze workshops zijn voor diverse leeftijden toegankelijk. Maar er is nog meer te beleven, namelijk een Mini- bootcamp-workshop voor jong en oud van 14.00 en 15.00 uur door Imke Vullinghs van Total Fit. Ook vanaf 13.00 uur is er gelegenheid voor Indoor Soccer. Kinderen kunnen deze middag onder begeleiding een wedstrijdje indoor-soccer ervaren.

DJ 10WEEKS en Veiling

Vanaf 15.30 uur zal DJ 10WEEKS op het park komen draaien. Dit om echt in de festivalsfeer te komen en met elkaar onder het genot van een drankje en hapje het leven te vieren. Helemaal los gaat het bij de veiling om 17.00 uur. Onder begeleiding van een echte veilingmeester worden er fantastische producten geveild waarvan de opbrengst allemaal naar het goede doel gaan.

Geveild worden onder andere:

– Ofyr    Classic fyer pit, de nieuwe manier van outdoor koken, t.w.v. € 1895,-
– The NoSocks loungeseat t.w.v. 1195.- + extra seats t.w.v. 199.- t.w.v. € 1195,-
– Twee compleet verzorgde overnachtingen in een retro kip caravan.
– Gezichtsbehandeling Schoonheidssalon Zenn (Nike Boom) t.w.v. € 69,-
– Gesigneerd T-shirt Lars Boom
– Brownies & Downies dinerbon
– Dinerbon diverse horecagelegenheden
– 2×2 tickets Jumbo racedagen op het Circuit van Zandvoort, toegang tot het event en de paddock
– Stembevrijding workshop voor 14 deelnemers.  (Brigitte Ubachs) t.w.v. € 35,- pp
– Clinic Kitesurfen op de Brouwersdam.  t.w.v. € 100,-

Onzekere toekomst

De ouders Monique en Annick over het evenement dat zij organiseren: “Een bijzonder evenement, omdat het belangrijkste voor ons is om samen te zijn met elkaar en te genieten van alle momenten die we kunnen delen met elkaar! Zeker na de verschrikkelijke, intensieve ziekteperiode van ons zoontje Raff. Nu bijna een jaar verder willen we een bijdrage leveren aan het onderzoek naar deze agressieve nierkanker. Op dit moment gaat het goed met ons zoontje, maar de toekomst blijft erg onzeker. Vaak slaat de behandeling toch niet aan en verliezen kinderen de strijd tegen deze ziekte. Dat is voor ons de drijfveer om in actie te komen. Kijk om te doneren op doneeractie.nl (onderzoek naar rhabdoide niertumor). We hopen jullie te ontmoeten op de 19e. Liefs Monique, Annick, Rosalie en Raff.”

 

14-5-2018 © foto’s  part. coll. 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee