Gitaardag met workshop en optredens

De Aleph organiseert op 10 juni een Gitaardag. Deze dag bestaat uit twee gedeelten; een workshop-gedeelte én optredens van verschillende bands in de middag en later op de avond. 

Een dag vol workshops met en rondom de gitaar én in de late middag en avond verschillende spetterende optredens, dat is wat je op 10 juni tijdens de gitaardag van de Aleph kunt verwachten. Een dag dus om héél veel nieuwe inspiratie op te doen, nieuwe technieken te leren, skills te ontdekken, andere muzikanten te ontmoeten, ervaring op te doen en te genieten van een hele serie optredens tot in de late uurtjes!

Om 10.30 is de ontvangst waarna om 11.00 uur het eerste deel van de samenspel workshops starten. Je kunt hier kiezen voor de workshop ‘Gitaarorkest’ o.l.v. Frank Lamm en Rob Gerrits of de workshop ‘Popband-coaching’ o.l.v. Loek v.d. Knaap en Michiel Stekelenburg. Later in het programma zul je met dezelfde leraren en groepsgenoten het tweede deel van deze workshop volgen. Het middagprogramma bestaat uit 2 workshop-rondes waarbij je kunt kiezen uit Flamengo (door Maurice Leenaarts), Fingerstyle, (door Frank Lamm) Ukelele (ook door Frank Lamm) Blues & Rock (door Loek van der Knaap) Soleren & Improvisatie (door Michiel Stekelenburg), Metal Guitar, en Gitaarbouw (beiden door John Brok). Als afsluiting van de workshops laten beide groepen het geleerde horen en zien in een eindpresentatie. Deze zijn om 16.15 en 17.00 uur, natuurlijk is iedereen welkom om te komen luisteren en genieten, en daarmee begint het feestje pas echt.

Deze bijzondere gitaardag wordt namelijk afgesloten met spetterende optredens van maar liefst vier bands! ‘Serious’, ‘Als je in de buurt band’, ‘Joyride’ en ‘The Five’. Zij hebben deelgenomen aan de masterclass BANDDAG 2.0 die de Aleph samen met Factorium op 3 juni heeft georganiseerd.

Inschrijven voor de gitaardag kan via www.de-aleph.nl of mail naar info@de-aleph.nl De dag wordt gehouden in het pand van de Aleph, Grotestraat 65 in Drunen. Cursisten van de Aleph betalen voor de gitaardag € 5,-, niet cursisten betalen € 12,50. Graag tot ziens op zondag 10 juni.

30-5-2018 © tekst en foto de Aleph

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee