Dringende oproep voor Vlijmens Spektakel

Iedereen weet het inmiddels, op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni vindt plaats: ‘Het plein spreekt! Een Vlijmens Spektakel’. “We zijn dringend op zoek aan mensen die hand- en spandiensten willen verlenen. Misschien ben jij degene die wij zoeken? Het gaat om toezichthouders, schoonmakers, begeleiders van mensen die minder mobiel zijn, sjouwers.

Bezoek de site: www.vlijmensspektakel.nl. Daar vind je alle informatie over het Vlijmens Spektakel én kun je je aanmelden! Schroom niet! De instructieavond voor de mensen die hand- en spandiensten verrichten vindt plaats op dinsdag 15 mei om 20.00uur in ‘t Patronaat’, Nieuwkuijksestraat 106 te Nieuwkuijk.

Hoe leuk is het dat jij dit geweldige evenement dat in Vlijmen gaat plaatsvinden en dat mensen verbindt, mede mogelijk maakt!

4-5-2018 © tekst Stichting Evenementen Vlijmen, foto’s Marian de Bonth

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee