Fietsbridgetocht Het Sempke

Jaarlijks organiseert bridgeclub Het Sempke uit Drunen een fietsbridgetocht in en rond de Loonse en Drunense Duinen. Dit jaar vindt deze tocht op 5 juni plaats. Al jaren is deze tocht populair bij een groot aantal deelnemers.

In het bridgen zit een competitie-element, maar het gaat vooral om gezelligheid. Vanaf 9.30 uur fietsen we langs 5 locaties waar steeds 4 spellen worden gespeeld. De zesde ronde wordt door alle deelnemers gezamenlijk gespeeld in ‘t Bourgondisch Hof  (bowling) in Waalwijk, waar aansluitend om 18.00 uur de prijsuitreiking is.

De tocht kan zowel per fiets als met de auto worden gereden. Het inschrijfgeld bedraagt € 42,–  per paar. Dit is inclusief koffie met cake op de  startlocatie en een heerlijke lunch na de derde ronde. Meer informatie is te vinden op www.nbbclubsites.nl/club/29005/. Aanmelden kan per mail: fietsbridge@bchetsempke.nl of telefonisch 0416-370074

4-4-2018 © tekst en afb. bridgeclub Het Sempke

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee