11 maart 2018 |
0
1

Zakken vullen voor het goede doel

Op 9 en 10 maart vond de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats: NLdoet, waarbij het Oranjefonds het vrijwilligerswerk in de spotlights zet. Meedoen aan NLdoet betekent de handen uit de mouwen steken voor een goed doel.

Zo ook bij het Thomashuis in Nieuwkuijk, waar stevig gewerkt werd. Naast allerlei noodzakelijke klusjes, werden er ook heel veel zakjes zand gevuld voor de Samenloop voor Hoop, een 24-uurs wandelestafette met allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De zakjes zand zijn bedoeld voor het verzwaren van de wenszakken en zullen op 21 en 22 april het parcours van de Heuvelen in Nieuwkuijk sfeervol verlichten. Een impressie van de werkzaamheden, de sfeer en gezelligheid bij het Thomashuis.

11-3-2018 © tekst van de redactie, foto’s Marian de Bonth

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee