Workshop edelsmeden en cursus leerbewerken

De Aleph, hét centrum voor de kunsten van de gemeente Heusden, gevestigd in Drunen, biedt je weer volop creatieve ontdekkingen en culturele ervaringen, een breed en kleurrijk aanbod van cursussen, workshops, exposities en voorstellingen.

Er zij nog enkele plaatsen vrij bij de workshop edelsmeden, geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde cursist. Met veel aandacht voor techniek en detail begeleidt Anton Schrauwen je in jouw persoonlijke ontwerp- en maak proces van een eigentijds sieraad. De workshop bestaat uit 5 lessen en wordt gehouden op donderdagavond van 19.30-22.00 uur. Geef je op via info@de-aleph.nl Kosten van de (hele) workshop zijn € 95,-. (De start van deze workshop was 8 maart, maar instromen is nog mogelijk!)”

Leerbewerken

De Aleph biedt een ambachtelijke cursus leerbewerken onder begeleiding van Lise Brunt. Elke 2 lessen maak je een ander item, zoals bijvoorbeeld een laptoptasje, een leren riem of een lederen schort (handig bij het Barbecueën!) Je kunt je opgeven voor 2 lessen (€ 52,50) of meteen voor alle 6 (€ 145,-) Wil je graag een tas maken? Dat kan ook, maar reken er dan op dat je minimaal 4 lessen nodig hebt. De prijs van de workshop is exclusief materiaalkosten. Opgeven doe je via info@de-aleph.nl . We zien je graag bij de leermachines en.. het is Allemaal Aleph!”

13-3-2018 © tekst en foto’s de Aleph

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee