Weggooien? Mooi niet!

11 april is er weer een Repair Café in Drunen. Het eerste Repair Café in 2018 was een groot succes: veel klanten die tevreden naar huis gingen. Dus ook tevreden reparateurs!

Moet een broek korter of een naadje in uw jurk genaaid?  Doet uw koffiezetapparaat het niet meer? Op woensdag 11 april kunt u tussen 19.00 tot 21.00 uur weer terecht in buurthuis de Stulp, Admiraalsweg 100 in Drunen.

Twintig handige, vrijwillige reparateurs op het gebied van kleding, elektrische apparaten, fietsen, houten speelgoed, klein meubilair, elektronica, etc. zitten voor u klaar. De reparatie is gratis, maar een kleine financiële bijdrage wordt op prijs gesteld.  Iedereen is van harte welkom.

11-3-2018 © tekst en foto Repair Café

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee