05 maart 2018 |
0
0

Volgende fase ‘Goede Morgen’ in de verkoop

Steven en Nienke kochten onlangs de laatste nul-op-de-meter-woning in Goede Morgen fase 1. Ron Cornelissen feliciteert hen namens ontwikkelaar Geerpark BV (een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong Projectontwikkeling).

 

Deelgebied Goede Morgen in de duurzame wijk Geerpark in Vlijmen groeit in snel tempo door. De eerste fase van 42 woningen is uitverkocht. Steven Debets en Nienke Raspe uit Den Bosch tekenden afgelopen vrijdag de laatste koopovereenkomst. De bouw is in volle gang en ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong Projectontwikkeling zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor de tweede fase. Dit nieuwe wijkdeel, dichtbij het park, gaat al deze zomer in verkoop. 

Gevarieerd woningaanbod in jaren 30-stijl
In de volgende fase van Goede Morgen is keus uit hoek- en tussenwoningen, verschillende twee-onder-een-kapvarianten, patio’s en vrijstaande woningen. De architectuurstijl is duidelijk anders dan in alle voorgaande delen van Geerpark. In deze nieuwe woonbuurt is namelijk gekozen voor de sfeervolle jaren 30-stijl. Klassieke charme dus, maar dan wel gecombineerd met duurzaamheid, energiezuinigheid en comfort. Alle woningen zijn, net als in de eerste fase, nul-op-de-meter. In Goede Morgen ben je helemaal klaar voor de toekomst!

 

Gasloos: klaar voor de toekomst

Een nul-op-de-meterwoning wekt zelf net zoveel energie op als ze nodig heeft. Je maakt geen gebruik van gas, maar van natuurlijke energiebronnen zoals de zon en bodemwarmte. Daarmee loop je als woningeigenaar voorop op de standaard van de toekomst. Dat heeft zijn voordelen in het gebruik (denk aan de lage energiekosten en het aangename binnenklimaat) maar ook voor de waardeontwikkeling van je woning. Een slimme investering, vinden ook Steven en Nienke. Zij kochten vrijdag de laatste woning in fase 1 van Goede Morgen. In hun twee-onder-een-kapwoning met uitzicht op de waterslinger gaat het jonge gezin genieten van al het moois dat Geerpark te bieden heeft: veel ruimte met water en groen, avontuurlijke speelplekken voor de meiden en zelfs hun eigen schaatsbaan en speelwater voor de deur!

 

Op de hoogte blijven

Lijkt het je wat, wonen in een nul-op-de-meterwoning in Goede Morgen? Schrijf je dan in op de website goedemorgengeerpark.nl. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de start verkoop.

In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten over Geerpark? Kijk op www.geerpark.nl.

5-3-2018 (c) tekst en foto Hendriks Coppelmans Ontwikkeling 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee