25 maart 2018 |
0
0

Voel je thuis in het ‘Praathuis’

Op vrijdag 30 maart, van 15.00 tot 17.00 uur, vindt de derde editie van het Praathuis plaats; de nieuwe ontmoetingsplek voor multicultureel Vlijmen. Iedereen is welkom om deze middag onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en een homemade internationaal hapje gezellig te komen kletsen in het Nederlands.

Het Praathuis zorgt voor een uitwisseling tussen verschillende culturen. In een ongedwongen sfeer worden ervaringen uitgewisseld en ideeën opgedaan. Al pratend en lezend wordt de Nederlandse taal meer eigen gemaakt.

Iedere keer staat er één gespreksonderwerp centraal, deze keer is dat “Woonplaats”. In de bibliotheek Vlijmen is op dat moment de foto-expositie Vlijmen in de jaren 50 en 60 te zien. Heemkundekring Onsenoort geeft een rondleiding voor de bezoekers van het Praathuis.

Het Praathuis wordt georganiseerd in samenwerking met Contour de Twern. Het Praathuis vindt 1x per 2 maanden plaats in de bibliotheek  van Vlijmen, op de laatste vrijdag van de maand. De volgende edities zijn: 25 mei, 28 september en 30 november. Deelname is gratis. Het is leuk als je een hapje meebrengt. En kinderen zijn ook van harte welkom.

26-3-2018 © tekst Bibliotheek Heusden, foto HalloHeusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee