20 maart 2018 |
0
0

“Rete muzikaal en superleuk”

Wanneer je als muzikant al 40 jaar op de planken staat en van die 40 jaar al 30 jaar theatervoorstellingen met muziek maakt, moge duidelijk zijn dat MUZIEK! niet zomaar eigen liedjes bevat, maar ook een persoonlijk en muzikaal verhaal in haar moerstaal. Of zoals iemand na haar voorstelling spontaan riep: “Het is gewoon rete muzikaal en superleuk – een geweldige avond uit!”

Marjolein Meijers, zangeres en entertainer van beroep. De altijd goedlachse Rotterdamse met de humor van een doorgewinterde havenwerker. Zo zouden wij haar omschrijven. Het is een zeldzame combinatie, maar wel één die een bijzonder leuk mens voortbrengt. Vanaf de eerste zin windt ze de zaal volledig om haar vinger.

Ooit de vrouwelijke helft van het theaterduo ‘De Berini’s’ is Marjolein solo gegaan.  Ondersteund door multi-instrumentalisten Walter en
Onno Kuipers, komt zij met een muzikale theatervoorstelling die aanstekelijk, verrassend en humoristisch is. Dus zoals wij Marjolein kennen, altijd met een Rotterdamse tongval, een vette knipoog en een dikke lach!

Marjolein Meijers neemt u mee op muzikale wereldreis. Vanuit Rotterdam gaat deze reis via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika. ‘Muziek!’ staat niet alleen bol van prachtige muziek maar zit eveneens vol vrolijke en ontroerende verhalen.

“Mevrouw Meijers, u heeft geen idee hoe gelukkig u ons maakt met uw muziek!”

Gouverneurshuis, zaterdag 24 maart. Kaarten: € 19,50 te reserveren via kaarten@muzevandegouverneur.nl.  Aanvang 20.30 uur.

21-3-2018 © tekst en foto Muze van de Gouverneur/Kees Tabak

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee