22 maart 2018 |
0
0

Reanimatiecursus, EHBO en AED

Door het volgen van een reanimatie- en AED cursus, leert u adequaat handelen bij een hartstilstand. Tijdens een basiscursus reanimeren- en AED leert u in gemiddeld 4 uur: hoe u een hartstilstand herkent en wat u dan moet doen hoe u moet reanimeren: hartmassage toepassen en mond-op-mondbeademing geven, hoe u een AED aansluit en bedient – dit heet ‘defibrilleren’. Samen met andere cursisten oefent u alle reanimatiestappen op oefenpoppen en leert u een AED bedienen. U krijgt les van een erkend instructeur van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat.

Op 17 april start de EHBO-vereniging Drunen-Elshout weer met een reanimatiecursus. Deze wordt gehouden in de aula van ‘de Bolster’, Beukstraat 13 te Drunen en duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur. De tweede cursusavond is op 24 april. Aanmelden is mogelijk via ledenadministratie@drunenelshout.nl of voorzitter@drunenelshout.nl. De kosten zijn € 40,-.
Personen die in het bezit zijn van de Heusden-pas zijn natuurlijk ook meer dan welkom. De meeste zorgverzekeraars vergoeden deze opleiding. Wel even navragen.

22-3-2018 © tekst EHBO-vereniging, afb. meldkaart Parkmanagement Het Hoog

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee