22 maart 2018 |
0
0

Lente in Drunense Deining met Frans Kapteijns

In april vieren we de lente. De natuur ontwaakt uit haar winterslaap, het seizoen van het begin van het leven. Boswachter Frans Kapteijns neemt ons mee in wat dit nieuwe seizoen ons te bieden heeft. Welke bijzondere fenomenen vinden er de aankomende weken plaats? Wat valt er te ontdekken in de natuur?

Kapteijns: “Ik hoop dat mensen door mij de natuur meer gaan waarderen en er ook beter voor gaan zorgen. En dat is niet alleen een kwestie van afval in de prullenbak gooien en lid worden van Natuurmonumenten! Ook in de eigen achtertuin kan men een substantiële bijdrage leveren aan natuurbehoud in Nederland.”

Frans Kapteijns is boswachter bij Natuurmonumenten, na zijn pensioen is hij als vrijwilliger blijven werken voor deze organisatie. Zijn kennis en enthousiasme voor de natuur heeft hij overgebracht in diverse radio- en tv-programma’s. En als boswachter Frans deelt hij op twitter met meer dan 12.500 volgers dagelijks zijn mooiste natuurmomenten.

Drunense Deining, zaterdag 7 april, 11.00 uur in de Bibliotheek in Drunen, Rooseveltstraat 32. Deze activiteit is gratis maar de bibliotheek vindt het fijn als u laat weten dat u komt. Dit kan via info@bibliotheekheusden.nl.

22-3-2018 © tekst en foto bibliotheek Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee