07 maart 2018 |
0
0

‘Financiële veiligheid en dementie’

Dementie is een verzamelnaam voor ruim vijftig ziektes. De meest voorkomende vorm van dementie is de ziekte van Alzheimer.

Op donderdag 22 maart vindt weer het Alzheimer Café Heusden plaats. Het thema is dit keer ‘Financiële veiligheid en dementie’.

Soms is het lastig om zelf uw bankzaken te regelen. Bijvoorbeeld omdat u slecht ziet, hoort of loopt of omdat u bijvoorbeeld twijfels heeft over veiligheid of mogelijk misbruik. En hoe moet dat als u te maken krijgt met beginnende dementie? Dit zijn de onderwerpen die aan bod komen tijdens deze presentatie door de Rabobank. Er zijn namelijk veel mogelijkheden om toch zelfverzekerd financiële keuzes te maken. U staat er niet alleen voor. Janny IJpelaar en Annely Veenstra van de Rabobank zullen de toelichting verzorgen.

Om 19.30 uur gaat het café open. Het programma start om 20.00 uur. Om 21.30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22.00 uur. U bent welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Voor informatie: Sjef van Herpt tel. 06-37614842, alzheimercafeheusden@gmail.com.

7-3-2018 © tekst Alzheimer Café Heusden, archieffoto Ad van Kessel

 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee