Fabio
17 maart 2018 |
0
0

Fabio uit Italië zoekt per direct gastgezin

Naam: Fabio
Land: Italië
Geboortedatum: 15-08-2000
Persoonlijke eigenschappen: betrouwbaar, nieuwsgierig, onafhankelijk en gemotiveerd
Verblijfsperiode: 3 maanden, tot het einde van het schooljaar
Hobby’s: dansen, basketbal, wandelen en gitaarspelen
Allergie: nee, dieet: nee

Hallo allemaal,

Ik ben Fabio en ik ben 17 jaar oud. Ik ben sinds augustus in Nederland, zit op het d’Oultremontcollege in Drunen en woon bij een gastgezin. Door omstandigheden daar kan ik er helaas niet blijven. Ik zoek dus voor de laatste maanden van mijn verblijf een plekje bij een ander gastgezin. Bij wie mag ik een tijdje komen wonen?

Dit is hoe ik me vorig jaar heb voorgesteld aan gastgezinnen.
Ik heb het geluk dat ik in het mooie Verona woon, dat ligt in het noorden van Italië. Wij wonen thuis met vijf personen: mijn broertje, zusje, ik, mijn vader en moeder. Mijn vader komt uit Colombia, dus ik ben half Colombiaans, half Italiaans.

Mijn passie is dansen! Dansen zit in mijn ‘Colombiaanse bloed’. Dansen komt vanuit mijn ziel, zo kan ik mijzelf goed uiten. Daarnaast houd ik van gitaarspelen, ik hoop dat ik deze ook mee naar Nederland kan nemen. In mijn vrije tijd speel ik ook graag basketbal en voetbal. Op zondag ga ik wel eens naar de kerk en soms zet ik mij ook in als vrijwilliger voor mensen met een handicap.

Ik zou heel graag Nederland willen ontdekken. Ik geloof dat het wonen in een gastgezin en het bijwonen van Nederlandse lessen, de beste manier is om een cultuur te leren kennen. Graag zou ik Nederlanders willen ontmoeten. Ook denk ik dat het heel goed is voor mijn toekomst om een tijdje in het buitenland gewoond te hebben. Ik houd van nieuwe uitdagingen en kan niet wachten om naar Nederland te komen om mijn nieuwe familie te leren kennen.

Hopelijk tot heel snel.

Vriendelijke groet,
Fabio
17-03-2018 (c) tekst Fabio, foto Fabio

Voor meer informatie of vragen neem contact op met het High School Holland team: Highschoolholland@travelactive.org of +31 (0)478 551 914

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee