01 maart 2018 |
0
0

Boeven vangen in Heusden

De cartoon van Bob Leenders gaat dit keer over een proef van een jaar waarbij de politie met behulp van camera’s criminelen wil opsporen. Inbrekers, autodieven, drugsrunners en andersoortige criminelen die zich per auto vervoeren, kunnen de gemeente Heusden voortaan beter maar mijden.

Met 16 camera’s op acht toegangswegen van de gemeente Heusden worden de kentekens van auto’s op camera’s vastgelegd en vergeleken met gegevens die de politie in haar bestand heeft. Op deze manier wil de politie de strijd met criminelen beter kunnen aangaan. Als een kenteken in het cameraschild overeenkomt met een opsporingsbevel in de politiedossiers, dan gaat de politie gelijk tot actie over.

1-3-2018 © cartoon Bob Leenders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee