Biologische zaden voor een kleurige en diverse maatschappij

GroenLinks Heusden deelt tijdens haar campagne  zakjes met biologische zaden uit. In het zakje zit een papiertje met in het kort de idealen waar GroenLinks naar streeft: een duurzame, kleurrijke en diverse toekomst.

Wat zou het mooi zijn als de ontvangers inderdaad de zaden in de lente uitstrooien en er her en der kleurrijke plekken opduiken! Juffertjes in’t groen, goudsbloemen, malva’s, koriander, dille, gele mosterd. De tweede fietsetappe startte  in de meest westelijke kern van Heusden: Doeveren – landelijk gelegen aan de Hoge Maasdijk. Via Heesbeen en het prachtige slingerfietspad rondom de wallen werd Oudheusden aangedaan. Het laatste deel van de tocht liep van Herpt naar de vesting Heusden.

Zaterdag 10 maart om 13.00 uur start in Giersbergen de derde etappe van de GroenLinks fietscampagne. Iedereen is van harte welkom.

4-3-2018 © tekst en foto GroenLinks Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee