24 februari 2018 |
0
0

Zebrapad terug van weggeweest

Het is dat de vorst in de grond zit, anders had het zebrapad bij de Action aan het Plein in Vlijmen er misschien al gelegen.

Nadat het zebrapad een half jaar geleden er weggehaald was, regende het klachten over de 2 nieuwe zebrapaden, eentje ter hoogte van het verlengde van de Mgr. Van Kesselstraat en eentje bij restaurant De Kluis. Men vond de verkeerssituatie en het oversteken veel onveiliger geworden. De mensen bleven dus gewoon oversteken bij de Action, stapten daarvoor door de perkbeplanting en over het ijzerdraad heen. Het regende klachten en ook de plaatselijke politiek ging zich ermee bemoeien. En met succes, want enkele weken geleden werd besloten het zebrapad weer terug te leggen bij de Action en metingen te gaan doen naar het gebruik van de zebrapaden die nu op zeer korte afstand van elkaar komen te liggen. Naar aanleiding van het onderzoek wordt bekeken op welke plek een zebrapad veilig en wenselijk is. Cartoonist Bob Leenders kijkt op geheel eigen wijze tegen de problematiek aan.

24-2-2018 © tekst van de redactie, cartoon Bob Leenders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee