16 februari 2018 |
0
0

Strijd om beste basisschoolvoetbalteam

Heb jij je nog niet ingeschreven voor het jaarlijkse voetbaltoernooi voor basisschoolleerlingen van groep 5 tot en met groep 8? Zij strijden bij voetbalvereniging Vlijmense Boys aan de Hoge Heide in Vlijmen op maandag 2 april (tweede paasdag) om de titel ‘Beste team van de gemeente Heusden’. Groep 5 en 6 speelt van 9.00 tot 12.00 uur en groep 7 en 8 van 13.00 tot en met 17.00 uur.

 

Informatie

Alle basisschoolleerlingen uit groep 5 tot en met 8 mogen zich aanmelden voor het voetbaltoernooi. De winnaar van elke poule mag strijden in de finale. De finalisten mogen nogmaals strijden in regionale finales. Voetbalvereniging Vlijmense Boys nodigt iedereen uit om dit sportieve spektakel te komen aanschouwen. Marty Parijs, voorzitter van jeugdcommissie, is kartrekker van het voetbaltoernooi binnen Vlijmense Boys en heeft er vertrouwen in dat er ook dit jaar weer een prachtige toernooi neergezet gaat worden.

Inschrijven

De eerste inschrijvingen zijn binnen. Durf jij met je team de strijd aan? Schrijf je in als team van 8 à 9 spelers. Deelname is geheel gratis. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar inschrijven@stichtingdeschroef.nl. Vergeet daarbij niet je teamnaam, namen teamleden, school en groep, naam en contactgegevens teambegeleider(s) te vermelden. Inschrijven kan uiterlijk tot 26 maart. Voor meer informatie kun je kijken op www.stichtingdeschroef.nl of neem contact op met Sebastiaan Verweijen via 06-23869879.

16-2-2018 © tekst en foto’s Stichting De Schroef/VV Vlijmense Boys

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee