11 februari 2018 |
0
0

Ongehoord zoekt acts voor 2018

Op vrijdagavond 8 juni en zaterdagavond 9 juni 2018 vindt de dertiende editie van Ongehoord plaats: Ongehoord voor Eeuwig. Na succesvolle edities in steeds weer een andere straat of kern, is het dit jaar de beurt aan Elshout. De precieze locaties blijven natuurlijk volgens goede traditie tot het laatste moment geheim, maar dat dit open-podiumfestival weer een bijzondere belevenis wordt voor acts en publiek, staat eigenlijk bij voorbaat al vast. Ongehoord is voor editie 2018 op zoek naar bekend en onbekend Heusdens talent.

Doe mee en meld je aan voor 16 maart!

Alle edities waren volgens deelnemers en publiek een groot succes. Ongehoord is de gelegenheid voor bekende en onbekende Heusdenaren van verschillende leeftijden, nationaliteiten en culturen uit alle kernen van hun gemeente om hun talenten te tonen. Zij worden op 8 en 9 juni uitgedaagd tot korte optredens voor een ruim 400-koppig publiek dat groepsgewijs van locatie naar locatie loopt.
Podiumkunstenaars gezocht

Ongehoord is er voor élke vorm van podiumkunst. Nieuwe deelnemers in alle genres zijn dus van harte welkom, zowel kunst met een grote en kleine K. Zelfs als jouw act slechts kort duurt, is Ongehoord een fantastisch podium. Na de sluitingsdatum worden alle aanmeldingen bekeken en wordt er een programma samengesteld. Daarbij wordt vooral gekeken naar afwisseling en verrassing. Vaak worden onverwachte pareltjes ontdekt én opgepikt door het publiek. Sterker nog: voor sommige dichters, vertellers, bands, performers en theatergroepen bleek Ongehoord zelfs de eerste echte stap in hun carrière.

Aanmelden

Meld je aan – als individuele act of met een groep – via www.ongehoordheusden.nl. en www.facebook.com/ongehoordheusden vind je meer uitleg. Aanmelden voor deelname kan per e-mail (info@ongehoordheusden.nl) of per telefoon: 0416 – 372826.

11-2-2018 © tekst en foto/afb. Ongehoord

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee